Laadukkaat lämpöpumput meiltä

Thermia - sinun hyödyksesi
Lämpöpumpun asentaminen on pitkän tähtäimen sijoitus. Lämpöpumpun on oltava turvallinen ja sen on tarjottava sinulle miellyttävät olosuhteet talossasi ja samalla mahdollisimman suuret säästöt. Joka vuosi, joka päivä ja joka minuutti. Lämpöpumpun on toimittava niin hyvin, että voit melkein unohtaa sen olemassaolon.

Thermia on jo kauan ollut lämpöpumppumarkkinoiden uranuurtaja. Ensimmäinen lämpöpumppu, jossa on sisäänrakennettu lämminvesivaraaja, kehitettiin jo 1970-luvulla ja vielä tänäänkin tarjoamme uutta tekniikkaa, joka parantaa asumisen elintasoa kaikkialla Euroopassa.
Bosch Lämpöpumput

Bosch Lämpömestarilta luotettavat lämmitysjärjestelmät huipputakuulla

Hankkiessasi Bosch-lämpöpumpun saat aitoa laatua huipputakuulla. Kun ostat lämpöpumppusi sertifioidulta Bosch Lämpömestarilta myönnämme Bosch-lämpöpumpuille 6 vuoden takuun, minkä lisäksi saat ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun.

Saksalaisen monialakonserni Boschin tarina ulottuu 130 vuoden päähän. Pitkä historia selittää vahvaa asemaa maailman johtavien teknologiayritysten joukossa. Bosch on kehittänyt toinen toistaan mullistavampia innovaatioita, kuten esimerkiksi jääkaapin ja autojen ajonvakausjärjestelmän.

Bosch myös yksi maailman suurimmista lämmitysjärjestelmien ja lämmitysratkaisujen tuottajista. Boschilla on 40 vuoden kokemus lämpöpumppujen valmistamisesta ja kehittämisestä pohjoismaisiin olosuhteisiin.

IVT Lämpöpumput


IVT:n lämpöpumppujen huollot meiltä maahantuojan varaosilla. Käytössä ovat ainoastaan laadukkaat komponentit josta syntyy luottamus lämpöpumppujen laatuun.

Maalämpöporaukset toteuttaa Talman energiaporaus.

Maalämpö on kallioon varastoitunutta auringon lämpöenergiaa, jota hyödynnetään energiakaivon avulla. Maalämmön avulla lämmität kotisi tai muun kiinteistön ekologisesti. Se soveltuu erinomaisesti niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Maalämpökaivo voidaan porata lähelle taloa eikä putkistoa varten tarvita suurta tilaa. Siten energiakaivo sopii useimmille tonteille.

Porakoneet ovat teloilla kulkevia ja pienikokoisia ja Talman energiaporaus tekee myös vinoporauksia, jolla saa täytettyä rakennuslupien vaatimat etäisyydet pienilläkin tonteilla.

Sulpu ry

Kuulumme lämpöpumppualan kattojärjestöön, Suomen Lämpöpumppuyhdistykseen. Sen tehtävänä on valvoa lämpöpumppualalla toimivien ammatinharjoittajien yleisiä ja yhteisiä ammatinharjoittamiseen liittyviä etuja, edistää jäsentensä välistä yhteistoimintaa ja parantaa alan yleisiä toimintaedellytyksiä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys seuraa alan taloudellista kehitystä ja lainsäädäntöä sekä tekee näihin liittyviä aloitteita, esityksiä ja antaa lausuntoja. Sulpu ohjaa ja neuvoo jäseniään ammatinharjoittamiseen liittyvissä asioissa järjestämällä kokouksia, neuvottelutilaisuuksia ja koulutusta sekä laatimalla tarvittavia asiaa koskevia selvityksiä.