Thermia - sinun hyödyksesi
Lämpöpumpun asentaminen on pitkän tähtäimen sijoitus. Lämpöpumpun on oltava turvallinen ja sen on tarjottava sinulle miellyttävät olosuhteet talossasi ja samalla mahdollisimman suuret säästöt. Joka vuosi, joka päivä ja joka minuutti. Lämpöpumpun on toimittava niin hyvin, että voit melkein unohtaa sen olemassaolon.
Thermia on jo kauan ollut lämpöpumppumarkkinoiden uranuurtaja. Ensimmäinen lämpöpumppu, jossa on sisäänrakennettu lämminvesivaraaja, kehitettiin jo 1970-luvulla ja vielä tänäänkin tarjoamme uutta tekniikkaa, joka parantaa asumisen elintasoa kaikkialla Euroopassa.

IVT Lämpöpumput

Markkinoiden laajin lämpöpumppuvalikoima
IVT:n mallisto tarjoaa monipuolisen valikoiman lämpöpumppuja omakotitaloista suuriin kiinteistöihin. Ensiluokkaiset lämpöpumput ja lämmitysratkaisut vastaavat haastavimpiinkin tarpeisiin. IVT tarjoaa lämmitysratkaisuja jo yli 40 vuoden kokemuksella.
Käytössä ovat ainoastaan laadukkaat komponentit josta syntyy luottamus lämpöpumppujen laatuun. IVT tarjoaa lämpöpumpuilleen jopa 6 vuoden takuun ja 10 vuoden takuun kompressoreille.

Nibe lämpöpumppu

Laadukkaat lämpöpumput sinun kotiisi

Vuosien kokemuksen ja tuhansien tuntien tuotekehityksen tuloksena syntyneet modernit ja energiatehokkaat lämpöpumput ovat vain osa Niben laajaa tuotevalikoimaa. Ne ovat suunniteltu ja kehitetty juuri sinua ja kotiasi ajatellen. Riippumatta siitä millaisessa talossa asut tai millainen on energiantarpeesi, NIBE lämpöpumppu takaa sinulle erinomaisen sisäilman.

Gebwell lämpöpumput

Säästöä suomalaisesta maalämmöstä
Gebwell Oy on erikoistunut ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Leppävirralla.
Vuosikymmenten aikana kertynyt lämmitysalan osaaminen näkyy tuotteiden laadussa toimivuutena ja kestävyytenä. Gebwell panostaa laitteiden nykyaikaisiin teknisiin ominaisuuksiin.