Thermia - sinun hyödyksesi
Lämpöpumpun asentaminen on pitkän tähtäimen sijoitus. Lämpöpumpun on oltava turvallinen ja sen on tarjottava sinulle miellyttävät olosuhteet talossasi ja samalla mahdollisimman suuret säästöt. Joka vuosi, joka päivä ja joka minuutti. Lämpöpumpun on toimittava niin hyvin, että voit melkein unohtaa sen olemassaolon.
Thermia on jo kauan ollut lämpöpumppumarkkinoiden uranuurtaja. Ensimmäinen lämpöpumppu, jossa on sisäänrakennettu lämminvesivaraaja, kehitettiin jo 1970-luvulla ja vielä tänäänkin tarjoamme uutta tekniikkaa, joka parantaa asumisen elintasoa kaikkialla Euroopassa.
Bosch Lämpöpumput
Bosch Lämpömestarilta luotettavat lämmitysjärjestelmät huipputakuulla

Hankkiessasi Bosch-lämpöpumpun saat aitoa laatua huipputakuulla. Kun ostat lämpöpumppusi sertifioidulta Bosch Lämpömestarilta myönnämme Bosch-lämpöpumpuille 6 vuoden takuun, minkä lisäksi saat ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun.

Saksalaisen monialakonserni Boschin tarina ulottuu 130 vuoden päähän. Pitkä historia selittää vahvaa asemaa maailman johtavien teknologiayritysten joukossa. Bosch on kehittänyt toinen toistaan mullistavampia innovaatioita, kuten esimerkiksi jääkaapin ja autojen ajonvakausjärjestelmän.

Bosch myös yksi maailman suurimmista lämmitysjärjestelmien ja lämmitysratkaisujen tuottajista. Boschilla on 40 vuoden kokemus lämpöpumppujen valmistamisesta ja kehittämisestä pohjoismaisiin olosuhteisiin.

IVT Lämpöpumput


IVT:n lämpöpumppujen huollot meiltä maahantuojan varaosilla. Käytössä ovat ainoastaan laadukkaat komponentit josta syntyy luottamus lämpöpumppujen laatuun.

Nibe lämpöpumppu

Laadukkaat lämpöpumput sinun kotiisi

Vuosien kokemuksen ja tuhansien tuntien tuotekehityksen tuloksena syntyneet modernit ja energiatehokkaat lämpöpumput ovat vain osa Niben laajaa tuotevalikoimaa. Ne ovat suunniteltu ja kehitetty juuri sinua ja kotiasi ajatellen. Riippumatta siitä millaisessa talossa asut tai millainen on energiantarpeesi, NIBE lämpöpumppu takaa sinulle erinomaisen sisäilman.

Gebwell lämpöpumput

Säästöä suomalaisesta maalämmöstä
Gebwell Oy on erikoistunut ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Leppävirralla.
Vuosikymmenten aikana kertynyt lämmitysalan osaaminen näkyy tuotteiden laadussa toimivuutena ja kestävyytenä. Gebwell panostaa laitteiden nykyaikaisiin teknisiin ominaisuuksiin.