Meillä on tarjolla sinulle kaksi eri rahoitusvaihtoehtoa lämpöpumppuprojektillesi.

Vertaile ja valitse sinulle sopivampi.

Thermia Lämpölainan myöntää OP Yrityspankki Oyj.

Thermia Rahoitus palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy.

Eri lämmitysmuotojen edustajat puolustavat omiaan vaivattomuudella, ympäristöystävällisyydellä ja edullisuudella.

Niin mekin.

Ja jos rehellisiä ollaan, kaikki nykyaikaiset lämmitysjärjestelmät ovat vähintäänkin melko vaivattomia. Vähemmänkin ympäristöystävällisten energiamuotojen käyttö tuottaa nykylaitteilla vähemmän saasteita kuin ennen. Perusteista jäljelle jää raha.

Vaikka väitettäisiin mitä, kodin lämmittäminen lämpöpumpulla tulee ajan mittaan edullisimmaksi. Siinä energia otetaan omasta ilmasta tai maaperästä, eli energiakriisiä ei lähimiljooniin vuosiin ole luvassa.

Joustavasti maksuaikaa

Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi. Rahoituspäätöksen saat nopeasti verkossa haluamallesi hankinnalle ajankohdasta riippumatta - ilman vakuuksia tai takaajia.

Hakemuksen pääset täyttämään verkossa ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Luottopäätöstä hakiessasi on sinun hyvä kuitenkin hakea tarvittavan suurta summaa, jotta rahoitus kattaa kaikki maalämpöinvestoinnista aiheutuvat kulut. Lopullinen rahoitettava summa on toteutunut kauppasumma.

Lopullinen rahoitettava summa on myyjän jälkikäteen vahvistama kauppasumma. Nopeat sähköisen palvelun ominaisuudet takaavat sinulle nopean ratkaisun joustavaan rahoitukseen.