Lämpöpumppupiste Suomi Oy:n tietosuojakäytäntö

Lämpöpumppupiste Suomi Oy (jäljempänä Lämpöpumppupiste) haluaa turvata tietosuojasi sekä kertoa tietosuojakäytännöistään ja turvatoimistaan kaikille, niin Lämpöpumppupisteen tuotteiden ostajille kuin niille, jotka käyvät Internet-sivustollamme vain satunnaisesti. Jos annat henkilökohtaisia tietojasi Lämpöpumppupisteen käyttöön, niitä käsitellään tässä selostettujen käytäntöjen mukaisesti. Lämpöpumppupiste kehottaa kaikkia tutustumaan oheiseen tietosuojakäytännöistä kertovaan tekstiin.

Sopiminen käytäntöjen noudattamisesta ja muuttamisesta


Käyttämällä Lämpöpumppupisteen sivustoa käyttäjä osoittaa hyväksyneensä sen, että Lämpöpumppupiste kerää ja hyödyntää käyttäjää koskevia tietoja jäljempänä selostettujen käytäntöjen mukaisesti. Lämpöpumppupiste varaa itselleen oikeuden päivittää, muokata ja muuttaa tietosuojakäytäntöään. Kaikki päivitykset, muokkaukset ja muutokset sitovat Lämpöpumppupisteen sivuston käyttäjiä, ja niistä ilmoitetaan tällä sivulla.

Henkilökohtaisten tietojen tyypit ja käyttötavat


Lämpöpumppupiste kerää nimiä, toiminimikkeitä, yritysten nimiä, osoitteita, sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita ja muita henkilökohtaisia tietoja silloin, kun sivustossa kävijä rekisteröityy Lämpöpumppupisteen sivustoon täyttämällä rekisteröintisivulla olevan lomakkeen. Lämpöpumppupiste ei edellytä näiden tietojen antamista silloin, kun käyttäjä haluaa vain katsella sivuston kaikille avoimia sivuja.

Kolmannet osapuolet


Luvan saaneet kolmannet osapuolet voivat toisinaan tarvita käyttäjien tietoja. Kun Lämpöpumppupiste esimerkiksi toimittaa sinulle jonkin tuotteen, Lämpöpumppupiste:n täytyy ilmoittaa nimesi ja osoitteesi kuljetusliikkeelle. Lämpöpumppupiste ei välitä tietojasi muutoin kolmansille osapuolille, ellet ole itse myöntänyt Lämpöpumppupisteelle lupaa siihen.

Rekisteröityjen käyttäjien henkilötietojen käyttäminen ja päivittäminen


Lämpöpumppupiste haluaa, että sinua koskevat tiedot ovat ajan tasalla ja pyytää apuasi tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Jos nimesi, osoitteesi, yrityksesi nimi, puhelinnumero tai sähköpostiosoite muuttuu, pyydämme ilmoittamaan siitä Lämpöpumppupisteelle mahdollisimman pian, jotta vastaavat muutokset voidaan tehdä käyttäjäprofiiliin.