Huolto- ja asennuspalvelut hoituvat normaalisti, mutta toimithan aina vastuullisesti. Ilmoita etukäteen, mikäli huoltokohteessa on karanteenissa tai eristyksessä olevia. Voit avata oven valmiiksi huoltoasentajaa varten ja keskustele huoltotoimenpiteistä puhelimessa. Sinun ei siis tarvitse olla välttämättä samassa pienessä teknisessä tilassa yhdessä huoltoasentajan kanssa.
Ja muista ilmoittaa sähköpostiosoitteesi laskutusta varten.
Ota yhteyttä lomakkeella tai soita puh. 050 340 662

Lämpöpumppupiste Suomi Oy on Sipoosta käsin toimiva lämpöpumppujen jälleenmyyjä. Meiltä hoituvat myös lämpöpumppujen huollot, korjaukset ja asennukset ammattitaidolla. Toimimme Itä- ja Keski-Uudellamaalla sekä pääkaupunkiseudulla.

Tilaa helposti klikkaamalla kuvaa!

Edustamme markkinoiden parhaiden valmistajien lämpöpumppuja ja asiakkaillemme se merkitsee aina parasta taloudellista ratkaisua, turvallisuutta ja mukavuutta. Ota yhteyttä ja kysy lisää lämpöpumpuista!

Maalämpöpumput
Ilma-vesilämpöpumput
Ilmalämpöpumput
Ympäristöystävällinen maalämpö on kustannustehokas vaihtoehto! Se säätää lämmön automaattisesti ulkoilman lämpötilan ja halutun sisälämpötilan mukaan.
Lue lisää!
Ilma-vesilämpöpumppu on erinomainen valinta vesikiertoiseen taloon! Pumppu lämmittää kotisi ja käyttövetesi.
Tutustu!
Ilmalämpöpumppu on erinomainen täydentävä lisälämmityslaite sähkölämmitteiseen taloon. Pienennä lämmityskulujasi helposti.
Lue!

Tällä hetkellä nesteenä sekä maalämpökaivoissa että maahankaivetuissa lämmönkeruuputkistoissa on Altian Rajamäellä valmistamaa Naturet Geosafe -maalämpönestettä 28% (-17'). Vuoteen 2014 asti käytimme Altian Naturet -maalämpönestettä tai E-Therm KBS Bio-nestettä. Olemmeko poranneet sinulle maalämpökaivon? Maalämpökaivossa käytetty lämmönkeruuneste selviää toimittamastamme porausraportista.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, niin otathan yhteyttä.


Uutiset

Onko ilmalämpöpumppu oikea lämpöpumppu tarpeisiisi? (07.12.2018)
Uusi Thermian Aura S1-ilmalämpöpumppu nyt saatavilla Pienennä lämmityskustannuksiasi, puhdista sisäilmaa ja viilennä taloasi lämpiminä kesäpäivinä. Voit tehdä tämän..

Kuinka paljon voit säästää maalämmöllä? (23.10.2018)
Maalämmön asentaminen on kannattava sijoitus sekä luonnolle, että kukkarolle. 1. Maalämpö maksaa itsensä takaisin Lämpöpumpun asentaminen on pitkäaikainen sijoitus..

21.09.2018  Huippu-uutuus: Thermia Diplomat Inverter Mini
18.09.2018  Miten ilmalämpöpumppu toimii?
11.09.2018  Miten maalämpö toimii?
24.08.2018  Olemme jälleen Loviisassa!
30.07.2018  Bosch Lämpömestari